Tronsmart 349360

Tronsmart 349360

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-12-21): 14490.00

További termékek a kategóriából

További Tronsmart termékek: Tronsmart Egérpad

Rampage Combat Zone XL (24205) Egérpad 3 054 Ft-tól Rampage Combat Zone XL (24205) Gembird MP-GAMELED-L Egérpad 4 300 Ft-tól Gembird MP-GAMELED-L Floston Rainbow RGB Egérpad 9 090 Ft Floston Rainbow RGB A+ Nezha 2 Egérpad 3 190 Ft A+ Nezha 2

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Szélesség 800 mm
Mélység 300 mm
Magasság 4 mm
Csuklótámasz Nincs

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Spire mikrotextúrájú szövetfelülettel készült, amely tökéletes sima mozgást biztosít az egér számára.   Megnövelt felületével, 10 világítási színével és vízálló felületével a Spire lenyűgöző RGB fénnyel világítja meg győzelmét. Műszaki adatok:
  • Modell: Torony
  • Anyaga: Ruha + gumi + optikai szál
  • Tápellátás: DC 5V / 150mA
  • Vízálló: Igen
  • Csatlakozó: Micro USB
  • Fényvezérlés
  • Gombvezérlés a világítási módok váltásához
  • Kábel hossza: 1,6 m
  • Méretek: 800 x 300 x 4,0 mm
  • Súly: 607g
A készlet tartalma:
  • 1 x Spire textil egérpad
Világítsd meg csatateredet A lenyűgöző RGB LED-es világítással és az ultrasima felülettel rendelkező Spire-t úgy tervezték, hogy a legmagasabb felhasználói élményt nyújtva megvilágítsa meg a győzelmedet.

Hatalmas méret A megnövelt felülettel a Spire minden eddiginél nagyobb teret biztosít a játékhoz a kisebb egérpad korlátai nélkül.

Világítsa meg a játékterét < /p> A Spire szélei beépített RGB LED-es világítással rendelkeznek, amely élénk ragyogással világítja meg a csatateret.  Egyszerűen vezérelheti a világítást egyetlen gomb megnyomásával, szoftver telepítése nélkül.

Ultra-sima felület, kiváló vezérlés A mikrotextúrájú szövetfelületet úgy tervezték, hogy optimalizálja a gyors mozgást, miközben megtartja a pontosabb célzást és a gyorsabb vezérlést, optimális játékélményt biztosítva.

Vízálló felület

A vízálló bevonat hatékonyan megakadályozza a kiömlött italok vagy más balesetek okozta károkat.  Amikor a folyadék a bevonat felületére fröccsen, vízcseppekké alakul, és lecsúszik.

Csúszásmentes gumi alap A tartós, csúszásmentes gumi alap célja, hogy megszüntesse a nem kívánt mozgást, és tartsa az egér padot biztosan a helyén az intenzív játék közben is.

Roll and Go Tartós és elég rugalmas ahhoz, hogy feltekerjük és bárhová magunkkal vihetjük.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.