Ajánlataink a termékre

 

Izoxis Fekete egér és billentyűzet alátét (id_15872-code_18625)

2 490 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
hasznos-holmik.hu
 

Izoxis Fekete nagyméretű billentyűzet- és egérpad, 90x45x0, 2 cm

2 990 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
topmark.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 2 490 Ft

Termékleírás


  • XXL hosszú - a 90 cm hosszú párna tökéletes a játékosok számára, valamint az irodába vagy a dolgozószobába, a kényelem szem előtt tartásával készült! Egy billentyűzet és egy egér elhelyezésére alkalmas. Az IZOXIS egérpad teljes mozgástartományt tesz lehetővé, mostantól teljes kontrollt gyakorolhatsz az egér felett, nem fogsz véletlenszerű mozdulatot tenni. Nagy méretének köszönhetően az íróasztal ráadásul védett a véletlen sérülésekkel szemben.
  • Csúszásmentes - a gaming egérpad alsó része gumiból készült. Ennek köszönhetően felülete csúszásmentes, ami maximális pontosságot és kontrollt biztosít a golyós és optikai egér felett, valamint azonnali mozgásokat tesz lehetővé az egérpad elmozdítása nélkül.
  • VÍZÁLLÓ - ennek a szerkentyűnek a nagy előnye a vízállóság. Az egérpadot nem károsítja egy enyhe kiömlés, így egy pohár ital véletlenszerű ütése sem árthat neki.
  • NEM RÖVID - aa pad körül vastag varrással lett varrva, ami rögzíti az anyagot és megakadályozza, hogy a szőnyeg elszakadjon, és a sarkai nem fognak meghajolni. Ez sokkal hosszabb használatot tesz lehetővé.
  • MŰSZAKI ADATOK - fekete szín; anyag: gumi + nejlon; méretek (hossz / szélesség / vastagság): Méretek: 90x45x0,2 cm; súly: 0,56 kg; súly a csomagolásban: 0,569 kg.
Csomag tartalma: 1 db hosszú alátét billentyűzethez és egérhez.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.